Η πιό επική παράθεση αμοιβών ever

0

Αυτό είναι κομμάτι μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (η, τουλάχιστον, έτσι φαίνεται) αγγελίας εργασίας / περιγραφής αμοιβών όπως δημοσιεύθηκε στο Facebook από γνωστό μου εργατοτεχνίτη κωδικομάχο / χειροπρακτικό υπολογιστήρων* που διατηρεί τη δική του εταιρία.

Δεν αναφέρω το όνομα / τα στοιχεία της εταιρίας για να μην του στέλνετε CVs με το τσουβάλι, όμως θεώρησα πρέπον να αποθανατίσω το παρακάτω κείμενο ωστε να μείνει χαραγμένο στις μνήμες σας και να στοιχειώνει τα όνειρα κάθε HR Manager εις το διηνεκές. Epic!

 

Στη ΧΧΧΧΧΧ δίνουμε τα εξής bonus στους εργαζομένους (true story):

- Ninja bonus: Κατάφερες με τις τεχνικές σου ικανότητες να εκπλήξεις ευχάριστα τον πελάτη ή το αφεντικό σου; Η γαματοσύνη ανταμοίβεται.

- Run-n-gun bonus: Έφερες το project εις πέρας πολύ πριν από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα; Η εταιρία το εκτιμά θετικά και το αποδεικνύει.

- Badass bonus: Έφερες νέο πελάτη στην εταιρία; Έπεισες έναν υπάρχοντα πελάτη να πληρώσει σύντομα μια ληξιπρόθεσμη οφειλή; Εκτός από την εταιρία, κέρδισες και εσύ.

- Prostitution bonus: Έχεις δουλέψει ακατάπαυστα, χωρίς φαγητό, νερό και στοιχειώδη υγιεινή; Η εταιρία σε ανταμοίβει με γερό bonus (και καλυμένα ιατρικά έξοδα).

 

  

 
* Επειδή ως "χειροπρακτικός υπολογιστών" συστήνεται και άλλος γνωστός κωδικομάχος του χώρου και μου το υποδείξατε, να διευκρινίσω οτι ΔΕΝ μιλάμε για αυτόν. Ο δημοσιεύσας την αγγελία εξάλλου ασχολείται με υπολογιστήρες, όχι με υπολογιστές :)