Ο Ζαχαρίας προτείνει για εσάς

Αυτά είναι ορισμένα από τα εργαλεία / υπηρεσίες που χρησιμοποιεί ο Ζαχαρίας, και χαίρεται για αυτό. Πριν προλάβετε να ρωτήσετε, ΝΑΙ, ολα τα links είναι referral και αν τα πατήσετε (και αγοράσετε πράματα) ο Ζαχαρίας θα γίνει χυδαία πλούσιος και θα σας κοιτάει αφ'υψηλού απολαμβάνοντας το Pina Colada του στις Μπαχάμες. 

Πάμε λοιπον:  

TeamworkPM

TeamworkPM - με $0 ως $24 / month έχετε ένα project management workplace που σας δίνει file libraries, file versioning, tasks, task groups, milestones, links library, google drive integration (στα $24), unlimited users και 5GB storage ($24, 1GB στα $12). Plus, πολύ fine-grained security/notification options. Έχοντας δει ένα σωρό παρόμοια, (ναι, και το Basecamp) κατέληξα εδώ. Το έχω δουλέψει, και με έχει αφήσει απολυτα ικανοποιημένο. Δώστε το στον Project Manager σας και αφήστε τον να χαίρεται ενώ εσείς απολαμβάνετε κατ'ελάχιστον μια εβδομάδα χωρίς ενοχλητικές κλήσεις. 

 

SQLBackupAndFTP - Κάνει αυτό που λέει - παίρνει backup μια ή περισσότερες SQL Server Databases, και προαιρετικά τις ξαποστέλνει μέσω FTP (ζιπαρισμένες) εκεί που θέλετε. Μπορεί να μπει σε schedule ή να τρέξει on-demand, και δίνει και ένα πολύ ωραίο 1-click restore tool. Για όποιον κάνει data import συχνά (ονόματα δεν λέμε), ειναι χρήσιμο. Παίρνεις backup σε δευτερόλεπτα, και αμα δεν σου κάτσει το import το ξανακάνεις restore εκεί που ήταν με ένα κλικ (οκ, δύο). Το paid version επιτρέπει backup πανω από 2 databases. Το paid version επιτρέπει επίσης να πηγαίνετε στη δουλειά και να ΜΗΝ ακούτε τη γκρίνια του DBA σας.

 

Fotolia - γιατί έχει ωραία συλλογή φωτογραφιών, αν ασχολείστε με Web ή έντυπο. Και γιατί έχει φωτογραφίες με ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ. Ναι. Ο,τι πρέπει για το site του κακοπληρωτή πελάτη σας.

 

 

 

Remote Desktop Manager - Δεντράκι στα αριστερά, remote desktops με tabs στα δεξιά (και web sites, και ftp, και SSMS και άλλα ωραία). Integration με μπόλικους password managers για να μην έχετε passwords φόρα παρτίδα (τα τραβάει κατευθείαν από εκεί και κάνει αυτόματα login χωρίς να αποθηκεύετε τα passwords στην ίδια την εφαρμογή), υποστήριξη για ένα σκασμό remote συνδέσεων, γενικά το εργαλείο που αν έχετε να διαχειριστείτε πάνω από 2-3 servers θα σας κάνει να αγαπήσετε ξανά τη ζωή σας (δεδομένου οτι θα σας επιτρέψει να έχετε και λίγο χρόνο για να ζήσετε). Το χρησιμοποιώ 2 χρονια τώρα (ναι, διαχειρίζομαι πολλά πράγματα και ας μην μου φαίνεται) και το γεγονός οτι δεν έχω ελεύθερο χρόνο δεν έχει να κάνει με αυτό - απλά είμαι χαζός και αναλώνω τον ελεύθερό μου χρόνο στο να γράφω πράγματα όπως αυτό εδώ. Βουρ. 

Evercontact - Σαρώνει το Gmail σας / Outlook σας και το μόνο που ψάχνει είναι υπογραφές. Ανακαλύπτει έξυπνα τα στοιχεία επικοινωνίας που δίνονται στην υπογραφή, και δημιουργεί νέα contacts από αυτά αν δεν υπάρχουν ήδη. Μπορεί να σας ρωτάει, ή να το κάνει αυτόματα. Εχει τη δυνατότητα επίσης να συγχρονίζει και περισσότερους από έναν λογαριασμούς (βάζεις secondary). Εχει και free. Το έχω βάλει κανα χρόνο τώρα και τελικά πήρα το paid (είδατε; δεν σας προτείνω τίποτα που δεν τα έχω σκάσει ο ίδιος πρώτα).

 

Dell Alienware 17" - Τα περισσότερα posts του Ζαχαρία γράφονται από ένα τέτοιο. Ακριβούτσικο, αλλά το next day service (αχρείαστο να'ναι, αλλά όταν το χρειάστηκα με έβγαλε ασπροπρόσωπο) φυσάει. Όπως "φυσάει" και το ότι ένα τέτοιο μηχάνημα, παρ'ό,τι προωθείται ως και καλά "games machine" είναι ΙΔΑΝΙΚΟ για development. Σας είπα οτι παίρνει δύο δίσκους; 

 

 
 
Xelixis.NET - Εδώ που γίνεται host το site που βλέπετε, καθώς και μια πληθώρα πελατών του Ζαχαρία, από shared hosting μέχρι Dedicated VPS / Servers. Datacenters σε UK, US, Ελλάδα (MS Incubation Center), WebsitePanel, και απίστευτη αφοσίωση και υποστήριξη. Να σημειώσω οτι το συγκεκριμένο link ΔΕΝ είναι affiliate (δηλαδή δεν θα γίνω τρελά πλούσιος αν το κλικάρετε), αλλά μετά από πάνω από 5 έτη συνεργασίας και 10-15 servers, όχι απλά τους προτείνω ανεπιφύλακτα, θα είστε τρελοί αν πάτε αλλού. Πείτε οτι το βρήκατε από εδώ. θα χαρούν.
 
 

MSystems - Μακράν το καλύτερο pre/after sales support, απαντούν άμεσα στα πάντα, φιλικότατοι και προθυμότατοι. Ψωνίζω από αυτούς αμέτρητα χρόνια τώρα και αν βρω κάτι που θέλω εκεί ούτε καν το σκέφτομαι για αλλού. Προσοχη: Οπως και παραπάνω (Xelixis) ΔΕΝ έχω κανένα κέρδος από την προβολή της, ούτε καν μου ζητήθηκε αυτή η προβολή, απλά θεωρώ ότι ειναι μια επιχείρηση που οι άνθρωποί της πραγματικά ΑΓΑΠΟΥΝ αυτό που κάνουν και κρίνω ότι πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας.