Αν ορισμένες αγγελίες που βλέπουμε συχνά είχαν υποσημειώσεις

0

 

 

Παραδεχθείτε το, όλοι το έχετε σκεφτεί. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με τέτοιες αγγελίες / διαφημίσεις ξύνοντας το κεφάλι μας απορημένοι για το πώς είναι δυνατόν να προσφέρουν/ζητάνε αυτά που προσφέρουν/ζητάνε. Και ορισμένες φορές για το πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν/επιχειρούν αυτοί που προσφέρουν/ζητάνε αυτά που προσφέρουν/ζητάνε. 

Εμείς το σκεφτήκαμε/αναλύσαμε. 

Η επιστημονική/ερευνητική ομάδα της Τρία Κιλά Κώδικα, μετά από πολυετή εργασία/μελέτη, κατέληξε σε μια λογική και όχι πολύ άθλια κατηγοριοποίηση των αγγελιών που συχνά συναντάμε/διαβάζουμε στα διάφορα sites/portals και προσφέρουν/ζητάνε περίεργα, με την πρώτη ματιά/όψη, πράγματα/θάματα. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα στα οποία κατέληξαν/μουρακαπνισταμεσαρδελες.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ!(1) Δυναμική(2) Ιστοσελίδα(3) με CMS(4), SEO(5), δωρεάν hosting(6) ΜΟΝΟ 100 ευρώ!(7)  

(1) Σήμερα, για τουλάχιστον 20ms από τη δημοσίευση της διαφήμισης.

(2) Με την ευρεία έννοια του όρου, όπως λέμε "δυναμική προσωπικότητα". Κατά τα άλλα, τόσο στατική όσο μια στάση λεωφορείου.

(3) Μία. Σελίδα. Μία.

(4) Τρείς τύποι που απαντούν τα τηλέφωνα και κάνουν αλλαγές. Coroido, Money Sprokse. CMS.

(5) Θα έχει και meta tags. Άδεια.

(6) Το πετάμε με ftp σε ένα υποφάκελο του ενός και μόνου domain που έχουμε αγοράσει και βουαλά, έχετε site. istoselidespoutaspanefoberopingeisteplousioi.eu/adf330BBac6 

(7) Τον πρώτο χρόνο. Που αρχίζει να μετράει από 1/1 του τρέχοντος έτους ακόμα και αν η παραγγελία έχει γίνει Χριστούγεννα. Από τον επόμενο χρόνο, όσα αντέχετε προκειμένου να μην την κατεβάσουμε ξαφνικά χωρίς να σας δώσουμε backup.

 

Σε 24 ώρες(1) έχετε έτοιμο το δικό σας e-shop(2), με απεριόριστο αριθμό προϊόντων(3), με μόνο 300 ευρώ(4)!

(1) Από τη στιγμή που θα πληρώσετε, μετράμε working hours που είναι το πολύ 6 για κάθε εργάσιμη ημέρα, άρα 4 ημέρες τουλάχιστον, εκτός αν πέσουμε σε Σαββατοκύριακο ή αργία κατά τη διάρκεια, καθώς και εκτός αν απλά δεν το έχουμε όποτε το περιμένετε γιατί τώρα που μας πληρώσατε δεν βιαζόμαστε και ιδιαίτερα.

(2) Το δικό σας που το μοιράζεστε με άλλους 674 αλλά δεν το ξέρετε.

(3) Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Βάσει της Πολιτικής Ορθής Χρήσης μας, δεν μπορείτε να υπερβείτε τον αριθμό των 10 προϊόντων ανά eshop. Δεν θεωρήσαμε σημαντικό να σας το πούμε ευθέως, μια και στατιστικά κανείς που αγοράζει υπηρεσίες από εμάς δεν ξεπερνάει αυτό τον αριθμό. Ούτε καν το 1/2 αυτού. 

(4) Για την αρχική εγκατάσταση. Μετά χρειαζόμαστε άλλα 300 ευρώ για theme αλλιώς παίρνετε το default με Times New Roman, άλλα 300 για εισαγωγή προϊόντων (δεν περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες), άλλα 300 για την εγκατάσταση ενός τουλάχιστον payment gateway αλλιώς θα πουλάτε με αντικαταβολή μόνο και άλλα 300 για δικό σας domain, απλά γιατί μπορούμε να σας τα ζητάμε.

 

Ζητείται έμπειρος/η(1) προγραμματιστής/τρια(2) με φιλοδοξία(3), ομαδικό πνεύμα(4), γνώστης σύγχρονων μεθοδολογιών συγγραφής λογισμικού(5), με τέλεια γνώση Αγγλικών(6), με ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών έργων παράλληλα(7) και επίτευξης αποτελεσμάτων υπό πίεση(8).

(1) Μέχρι 30 ετών, με τουλάχιστον 15 χρόνια προϋπηρεσία ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ από τις 68 τεχνολογίες που έχουμε ανακατώσει για να παράξουμε κάτι τις προκοπής.

(2) Το βάλαμε για να μην μας την πέσουν ότι κάνουμε διακρίσεις βάσει φύλου, αλλά αν μας έρθει γυναίκα το πιθανότερο είναι να γελάσουμε ειρωνικά από μέσα μας και να την απορρίψουμε βασιζόμενοι σε παντελώς ηλίθιες αιτίες, κυρίως γιατί φοβόμαστε μην μας μείνει έγκυος και μας την κάνει ξαφνικά. Δεδομένου ότι θεωρούμε επίσης ότι όλες οι γυναίκες είναι ετεροφυλόφιλες, επιθυμούν παιδιά, και θα κάνουν τα πάντα για να μας αποκρύψουν αυτό το δεδομένο.

(3) Φιλοδοξία να μην απολυθεί με τη λήξη της σύμβασης

(4) Να βοηθάει όλους τους άλλους, όποτε το χρειάζονται, σε οτιδήποτε χρειάζονται, ενώ ο ίδιος θα δουλεύει τελείως μόνος.

(5) Επειδή δεν έχουμε λεφτά για project management apps και development environments, θα του έχουμε ένα πίνακα φελιζόλ, χαρτάκια, πινεζούλες, στυλό και notepad και θα τον αφήσουμε να βγάλει άκρη.

(6) Για να μιλάει ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ στους ξένους subcontractors μας που τους πήραμε για φθηνότερους αλλά με τους οποίους δεν μπορούμε να συννενοηθούμε γραπτώς ή προφορικώς έτσι κι αλλιώς. 

(7) Ολων των έργων της εταιρίας. Και μερικών παραδιπλανών που τα κάνουμε εμείς ενώ ό πελάτης τους νομίζει ότι τα κάνουν αυτοί, ενώ στην ουσία τα κάνουν οι ξένοι subcontractors μας με τους οποίους θα πρέπει να συννενοείται για να γνωρίζει τι τους είπαμε ότι μας είπανε ότι τους είπε ο πελάτης ότι θέλει.

(8) Δηλαδή έχοντας τον Project Manager καβαλημένο πάνω στο κεφάλι του να του ουρλιάζει να θέσει ώς πρώτη προτεραιότητα το έργο που έχει (για τον Project Manager) πρώτη προτεραιότητα το συγκεκριμένο τέταρτο της ώρας.

 

Σχόλια (3) -