Διάσημες φράσεις #12: "Μα δεν πήρες το email; Οι αλλαγές αναφέρονται ξεκάθαρα εκεί."

0

 

 

Τρόμος. Αγνός, καθαρός, πρωτόγονος τρόμος.

Άρχισες να υλοποιείς θυσιάζοντας νύχτες, μέρες, μπύρες σε μπαράκια, χάζεμα σε παραλίες, ηλιοβασιλέματα, νέα επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς, sessions στο γυμναστήριο (καλα, υπερβάλλω) ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ.

Το θέμα είναι οτι ΦΥΣΙΚΑ και το πήρες το email.

Η επίμαχη αλλαγή απλά βρισκόταν ανάμεσα σε 5453 γραμμές που απαρτίζονταν από quotes άλλων και “οι δικές μου απαντήσεις με κόκκινα” κάτω από την απάντηση με πράσινα στην απάντηση με καφέ στην απάντηση με φούξια στην ερώτηση που έκανε κάποιος από τους 18 συμμετέχοντες στην απάντηση κάποιου άλλου. Και φυσικά σου διέφυγε, μια και ήταν ένα από τα 59 mail που πήρες για το ίδιο θέμα εκείνη τη μέρα, όλα με quote ΟΛΩΝ των άλλων.

Η εναλλακτική εκδοχή αυτού του εφιάλτη είναι εκείνα τα τεράστια spreadsheets / tables (ναι, τα ξέρεις καλά) όπου από στήλη σε στήλη αναφέρονται τα σχόλια επί σχολίων κάθε εμπλεκόμενου (με μαύρα, μπλε, κόκκινα, πράσινα, φούξια, υπεριώδη, λευκά σε λευκό φοντο χρώματα) για κάθε πιθανό και απίθανο task που έχεις να κάνεις για το έργο και για το οποίο ακόμα δεν έχετε καταληξει. Το οποίο, σε χρονο dt, για να τυπωθεί κάπου απαιτεί εκτυπωτικό μηχάνημα μεγέθους αφίσας σε αυτοκινητόδρομο, το οποίο θα καταφέρει ίσα ίσα να στριμώξει το σύνολο των παρατηρήσεων με 8pt fonts. Δώρο τα κυάλια.

Είναι καιρός να βάλεις λίγη τεχνολογική πρόοδο στη ζωή σου. Ναι, όπως τότε που επινοήθηκε ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και καταργήθηκαν τα άλογα και τα μουλάρια.

Ο Ζαχαρίας χρησιμοποιεί αυτο. (Δες τα features και θα καταλάβεις γιατί).

Κατά καιρούς επίσης έχει χρησιμοποιήσει αυτό. Και αυτό. Δες επίσης και αυτό και αυτό. Και μερικές δεκάδες ακόμα που κυκλοφορούν εκεί έξω. 

Και επιτέλους, αποφάσισε ότι κάθε εργαλείο έχει μια πρωταρχική χρήση. ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΛΕΩ, που συνεχίζεις να στέλνεις PSDs του 1GB ως attachments. Σε 25 άτομα τη φορά.