Tsapatsoulis WebDisign! (1/3)

0

Από τα έγκατα του Wayback Machine έρχεται αυτό το ΔΙΑΜΑΝΤΙ, πραγματικά, αισθητικής και λειτουργικότητας που μοιράζεται μεταξύ σας όλα τα μυστικά που γνωρίζουν οι "επαγκελματιες" και τώρα μπορείτε να γνωρίζετε και εσείς. Μιλάμε για τη "Μεγάλη σελίδα του πρώτου Web Master Γιώργου Τσαπατσούλη", που μπορείτε να τη βλέπετε μόνο με "brouser τελευταίας τεχνολογίας" γιατί, μεταξύ άλλων, έχει "java apliets". Προσοχή: Ο Γιώργος έχει PENDIUM, τρέμετε. 

Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά (αλλά όλοι το υποψιαζόμαστε) αν τότε, 15 περίπου χρόνια πριν, η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε στα σοβαρά ή ήταν ένα από τα πιό πετυχημένα (για τότε) τρολαρίσματα. Δύσκολο να πεις, μια και ακόμα και σήμερα βλέπεις σελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες αυτού του τύπου (αν και οχι με τόσο εξώφθαλμα εξωφρενικό περιεχόμενο, ομολογουμένως).  

Το site αυτό ήταν για μένα και τους συναδέλφους μου πηγή αστείρευτου γέλιου τότε. Δυστυχώς σταμάτησε να λειτουργεί από κάποιο σημείο και μετά, αλλά ας είναι καλά το wayback machine που κράτησε ένα αντίγραφο από τότε. Τράβηξα screenshots για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα το ξαναχάσω, ποτέ μα ποτέ. Μπορείτε να το βρείτε όλο εδώ.

Καλή διασκέδαση, αν αντέξετε!

 

 

 

Σχόλια (4) -