Παραδοσιακές συνταγές: Παστίτσιο για Project Managers

0

 

 

Ποιός είπε ότι οι Project Managers δεν μπορούν να μαγειρέψουν; Οι Project Managers μπορούν να κάνουν τα πάντα (ή έτσι τους έχουν πει)! Ορίστε μια απλή συνταγή παραδοσιακού λαχταριστού παστίτσιου, ειδικά για Project Managers, με αμέριστη αγάπη. Καλή σας όρεξη!

ΥΛΙΚΑ

Παίρνετε 4 developers και τους βάζετε να κάνουν έρευνα για τα υλικά. Αποκτάτε 4 τελείως διαφορετικές μεταξύ τους λίστες υλικών, μία από τις οποίες περιέχει βίδες, κόλλα στιγμής και μια πλήρη σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων του 1920. Επιλέγετε τη λίστα με το συνολικό χαμηλότερο κόστος.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Μπεσαμέλ

Ζητάτε από τους developers εκτίμηση χρόνου για την προετοιμασία της μπεσαμέλ, χωρίς να τους έχετε ενημερώσει για τα υλικά ή τα σκεύη που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Σε τυχόν διαμαρτυρίες, τους ενημερώνετε ότι δεν είναι δική σας δουλειά και σημειώνετε έναν αρνητικό πόντο για όσους έχουν διαμαρτυρηθεί. Επιλέγετε τελικώς την έτοιμη μπεσαμέλ που σας έφερε κάποιος developer έτοιμη από φθηνό takeaway, ασχέτως αν το κουτί γράφει επάνω “ΜΕΙΓΜΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΧΡΩΣΤΙΚΗΣ - ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ”.

Κιμάς

Έχοντας μια υποψία ότι οι developers θεωρούν πως δεν είστε τόσο γνώστες της κατάστασης όσο θα έπρεπε, αποφασίζετε να βουτήξετε τα χέρια σας στο project και να εκτελέσετε μόνοι σας ένα κομμάτι του, έτσι, για να δουν αυτοί. Ζεσταίνετε ένα μπρίκι του καφέ και ρίχνετε μέσα λίγο τριμμένο σκόρδο, ξύδι μπαλσάμικο, λίγη μπύρα και δύο σταγόνες λάδι μηχανής. Πετάτε τον κιμά στο τραπέζι και ριχνετε από πάνω του το καυτό σκορδόνερο. Αρχίζετε να ζυμώνετε με γυμνά χέρια. Μετά την επιστροφή σας από τα επείγοντα προσθέτετε λίγη κανέλα, πιπέρι, αλάτι, σόδα σκόνη και ταλκ για τα πόδια και σιδερώνετε όλο το μείγμα σε χαμηλή σκάλα. Ρουφάτε με την ηλεκτρική σκούπα ό,τι περισσεύει από τα καρυκεύματα. Προσθέτετε λίγη οδοντόκρεμα στο τέλος.

Μακαρόνια

Προσλαμβάνετε τον φθηνότερο contractor που μπορείτε να βρείτε, ασχέτως γνώσεων, και του δίνετε σαφείς οδηγίες να βράσει τα μακαρόνια για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό, σουρώνοντάς τα στο τέλος και τσιγαρίζοντάς τα με μια κουταλιά βούτυρο. Παίρνετε μια κατσαρόλα αλειμμένη με βούτυρο (απ’έξω), ένα σουρωτήρι με νερό (χωρίς το νερό), τα μακαρόνια στο πακέτο τους άθικτα και ένα τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. Το αλάτι ακόμα το ψάχνετε.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αναθέτετε στην ομάδα των developers να συνθέσει τα υλικά και να ψήσει το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς σαφείς οδηγίες. Σε κάθε τους διευκρινιστική ερώτηση ανταποδίδετε με μια ερώτηση για το αν προλαβαίνουν το deadline, χωρίς στην πραγματικότητα να τους δίνετε περισσότερες πληροφορίες. Κάθε 2 λεπτά εισβάλλετε στο χώρο της κουζίνας ρωτώντας “πώς πάει;” και αν δείτε κάποιον να ζορίζεται εκφωνείτε ένα λογίδριο περί προθεσμιών, κόστους, αφοσίωσης προς τον πελάτη, συνεχίζοντας να μην παρέχετε καμία ουσιαστική πληροφορία επί της διαδικασίας. Σε περίπτωση που διαπιστώνετε καθυστερήσεις, αναμένετε να περάσει η επίδραση των ψυχοφαρμάκων στην ομάδα και προσθέτετε 10 ακόμα άτομα. Επαναλαμβάνετε μέχρι να είναι όλοι στον κόσμο τους ή απλά να μην χωράνε πλέον στο δωμάτιο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Το παστίτσιο σας είναι έτοιμο, ακριβώς όπως περιγράφεται από τη συνταγή! Μπεσαμέλ στον πάτο, με μακαρόνια από πάνω και ελαφρώς καμμένο κιμά στην κορυφή (αφού αφαιρεθούν τα εντελώς μαύρα τμήματα). Το τσιμέντο ταχείας πήξης και οι μπουρμπουλήθρες σαπουνάδας που μπορεί να παρατηρήσετε σε κάποια σημεία αποτελεί πρόσθετο αυτοσχεδιασμό για τον οποίον θα πάρετε credit αν αρέσει ή θα κατηγορήσετε τον contractor καθυστερώντας να του πληρώσετε το τιμολόγιο κανα εξάμηνο αν δεν αρέσει. 

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Πετάτε όλο το ταψί, τρέχετε στο κοντινότερο σουβλατζίδικο και ψωνίζετε πέντε δίπιτα με απ’όλα και ένα κιλό παϊδάκια. Τα αφήνετε πάνω στο τραπέζι για τον πελάτη και εξαφανίζεστε για πάντα αλλάζοντας τόπο κατοικίας, χρώμα μαλλιών και ματιών, ταυτότητα, χώρα και αγαπημένα youtube videos. Αφήνετε ένα σημείωμα προς τον εργοδότη σας με το οποίο κατηγορείτε την συνταγή για ανακρίβειες.

 

DISCLAIMER: Επειδή πολλά έχουν δει τα ματάκια μας, η συνταγή αυτή αποτελεί σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί παρότρυνση προς την προετοιμασία γεύματος με την μεθοδολογία ή τα υλικά που αναφέρονται εδώ. Γεύμα που περιέχει υλικά όπως τα παραπάνω μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή σας. ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ, ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Η ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ. Αν πιστέψατε έστω και για μία στιγμή ότι το παραπάνω κείμενο αποτελεί πραγματική συνταγή πραγματοποιήστε άμεσα ένα IQ Test ώστε να αποφασίσουν άλλοι για την ικανότητά σας να συνομιλείτε με το ανθρώπινο είδος όσο το δυνατόν ταχύτερα.